umutburakunal - test 1
   
  UMUT BURAK UNAL-anasayfa
  ANGLIA sınavına hazırlık
  2015-2016 çalışma takvimi
  LİSE
  yorumlarınız-iletişim
  6.SINIF 1. DÖNEM ÇALIŞMA KAĞITLARI
  7.SINIF 1.DÖNEM ÇALIŞMA KAĞITLARI
  8.SINIF1.DÖNEM ÇALIŞMA KAĞITLARI
  2. dönemPROJE ve performans görevleriKONULARI
  8. SINIF 2. DÖNEM ÇALIŞMALARI
  => SİMPLE PAST VE PRESENT PERFECT TENSE KIYASLAMASI
  => so...that, such ...that
  => simple past tense practice
  => test 1
  => ZAMANLAR EGZERSİZİ-TENSE REVİSİON
  => 9.10.ünite testi
  => would like to- want
  => MART YAZILISINA HAZIRLIK
  => so that-such that
  => 8.sınıf 2. dönem deneme
  => 2.dönem 2. yazılı için idirip çözünüz
  => SO ...THAT-SUCH ...THAT
  => SO THAT-IN CASE
  => sbs deneme 8
  => prefer-would rather
  => had better
  => so that-in case 2
  => pronouns
  => so,such ....that
  => şubat-mart alıştırmaları
  => adjectives ending -ing, -ed
  => negative prefixes
  => NİSAN alıştırmaları
  => KELİME SINAVI
  => öğretim yılı sonu testi-1
  => öğretim yılı sonu testleri-2
  => öğretim yılı sonu testleri-3
  7. SINIF 2. DÖNEM ÇALIŞMALARI
  6. SINIF 2. DÖNEM ÇALIŞMALARI
  ÖNERDİĞİM WEB SAYFALARI-LİNKLER
  İNGİLİZCE SEVİYENİZİ ULUSLARARASI YABANCI DİL SINAVLARIYLA SINAYABİLİRSİNİZ
  EXTRA
  Galeri
  SPOT ON SÖZLÜK
  DYNED PROGRAMI HAKKINDA
  puzzles-bulmacalar-tekerlemeler
Yeni sayfanın içeriği

Choose the best alternative.

 

1.Yesterday while I _________ a book, my friend ________ me to

    his birthday party.

 

       a.read/was calling                     b.was reading/was calling

       c.was reading/called                 d.read/was calling

 

2. Mr. Brown’s plane _________ some problems with the engine

    while they _______ over Boston. Fortunately, they ________ safely at

    a small airport.

 

       a.had/were flying/landed            b.was having/were flying/landed

       c.was having/flew/landed           d.had/flew/landed

 

 

3. Last week, while I ____________along court street I

    _________Mr.Spike, my high school teacher. He __________ to

    someone.

 

      a.was walking/saw/talked              b.was walking/saw/was talking

      c.walked/was seeing/was talking   d.walked/was seeing/talked

 

4. In the bus I __________ that a girl ________ at me. She

     ________ an attractive dress and ______ very nice.

 

      a.was noticing/looked/was wearing/looked

      b.noticed/was looking/wore/looked

      c.noticed/was looking/was wearing/looked

      d.was noticing/looked/wore/was looking

 

5. Mike _______ at a seaside hotel when he first ______his wife.

 

      a.was staying/met                   b.stayed/ met

      c.stayed/was meeting             d.was staying/was meeting  

 

6. When the ambulance _____ the patient _______ like a child.

 

            a.was arriving/slept              b.had arrived/slept

            c.arrived/was sleeping        d.was arriving/was sleeping

 

 

7 .My father ______ his leg while he _______ in the vegetable garden

    yesterday.

 

            a.hurt/dug                              b.was hurting/was digging

            c.was hurting/dug                 d.hurt/was digging               

                   

8. Jack _________ me to meet his family so I______ to London.

    He ________ me to his mother and father, who ______ me

    feel very comfortable in their home.

 

            a.invited/ was going to/introduced/made

            b.was inviting/went/was introducing/were making

            c.invited/went/introduced/made

            d.was inviting/was going/was introduing/were making

 

9. While I ________ at my desk at home, suddenly I _________ a

    strange light in the air.

 

            a.was sitting/realized                       b.was sitting/was realizing

            c.sat/realized                                    d.sat/ was realizing

 

10 .Last week I ________ to Kuğulu Park. An old lady_______ some

      pigeons. Two old men _________ on a park benck and ________. A

      young couple ___________ hand in hand. Some children ________

      football in the playground.

 

            a.went/was feeding/were sitting/were talking/was walking/were playing

            b.went/fed/were sitting/talked/was walking/were playing

            c.went/was feeding/were sitting/talked/was walking/ played

            d.went/were feeding/were sitting/were talking/was walking/played

 

11. The phone _________while I________a bath.

 

            a.rang/had                             b.was ringing/was having

            c.was ringing/had                 d.rang/was having

 

12. I _______my keys. I _______ everywhere in the room.

 

            a.was loosing/looked                      b.lost/looked

            c.lost/was looking                            d.was loosing/was looking

 

13.The students _______busily when the teacher_________in.

 

            a.talked/were coming                      b.were talking/was coming

            c.were talking/came                        d.talked/come

 

14.When my sister_______a child,she_______poor eyesight,so she________

     glasses.

 

            a.was/had/wore                    b.was/was having/was wearing

            c.was/was having/wore       d.was/had/was wearing

 

15.While I _______lunch at a restaurant yesterday,I ______a fly in my soup. I      immediately______the waiter and ______ him to take it back.

 

            a.was having/was noticing/called/told

            b.was having/noticed/called/told

            c.was having/noticed/was calling/told

            d.was having/was noticing/was calling/told

 


 

KEY

 

1.C

2.A

3.B

4.C

5.A

6.C

7.D

8.C

9.A

10.A

11.D

12.B

13.C

14.D

15.B


   
site açıldığından beri toplam 84614 ziyaretçi burdaydı!
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=